Give Away

In samenwerking met Deborah vanย De Malle Molen Moederย (de mama van Julia) starten wij maandag 22-02-16 een Give-away actie. Houd onze pagina (en Facebook/Instagram) in de gaten en doe vooral mee. Wij starten deze actie omdat wij allebei net zijn begonnen met het opstarten van een eigen plek hier op het internet. Een feestje wat gevierd moet worden, vind je niet? Speciaal voor alle moeders, vaders, opa’s, oma’s, tantes, ooms, kinderen en vrienden en vriendinnetjes.

—0o0—

De mama van Julia is mijn eerste echte klant geweest. Al drie keer heb ik de naam van haar dochter mogen haken en met liefde en kleine steekjes op lakentjes en vlaggetjes mogen bevestigen.

image

De mama van Julia werd niet zomaar mama. Daar is veel aan vooraf gegaan. Veel moeite, veel tranen maar vooral heel veel liefde. Een bijzonder verhaal en de moeite waard om te lezen.

Het eerste wat ik las van de mama van Julia was de vraag; ‘Wie kan er iets haken, voor onze babykamer’. Deze vraag stelde zij bij een forum, waar veel vrouwen, mama’s en zwangeren zich verzamelden op het internet om hun verhaal te delen en vragen te kunnen stellen aan elkaar.

Ik was op dat moment zelf nog niet zo lang aan de haak en ik vond dat ik mijn diensten wel voor een klein prijsje kon aanbieden. Het leek me wel leuk en spannend om zo’n opdracht aan te gaan. En zo kwamen de mama van Julia en ik aan de praat over wat zij graag wilde voor het kamertje. Heel bijzonder en speciaal vond ik het dat ik als allereerste mocht weten dat hun kindje een meisje was en Julia ging heten. Ik mocht immers haar naam gaan haken! Wat een eer.

Ik ben tijdens dat proces ook haar blogje op die website gaan lezen. Wat schreef zij mooi en wat was hun verhaal heftig, verdrietig en mooi. En wat prachtig en fijn dat het zo’n goede afloop mocht hebben.

Dit is ondertussen alweer bijna twee jaar geleden. Julia werd kort geleden 1 jaar en ook voor deze gelegenheid mocht ik een mooi project haken en weer haar mooie naam in elkaar zetten.

image

Nu heeft de mama van Julia een nieuwe blog en schrijft zij haar verhaal opnieuw op. Een bijzonder stukje op het internet wat het waard is om een keer een kijkje te nemen! En daarom ook onze samenwerking met de opkomende Winactie! Doe je ook mee?

De Malle Molen Moeder

image

This post is also available in: Dutch